Online bélyegzőlenyomat tervező webáruház - vizuális élmény - egyszerű bélyegzőrendelés - helyben azonnal, pár perc alatt, felár nélkül - sürgős kiszállítással is

Skip to Main Content »

Search Site

Egyedi bélyegzőkészítés

Sok megkeresést kapunk egyedi bélyegzőkészítésre.


Mitől egyedi egy bélyegző?

Lehet egyedi a kinézete, a megjelenítendő lenyomata, esetleg táblázatok, nagyméretű betű- és számkombinációk egy bélyegzőn belül. A számszalagos bélyegzőkre megoldást találhatunk az önfestékező és hagyományos kézi változatoknál.


Ha COLOP IQ bélyegzőt választ a standard bélyegzőknél, akkor lehetősége van saját tervezésre is a megrendelőfelületen. Különböző fotókat, képeket tölthet fel, megadhat háttérszínt, s ezt tetszés szerint formázhatja a programban. Ebben a videóban megtekintheti a személyre szabott reklámfelületet.


Fontosabb dokumentumokat jelölhetünk UV tintával.


Bizonyos esetekben olyan nagy méretű a lenyomat, hogy egyszerű, síkbélyegzővel már nem oldható meg a tökéletes lenyomat, így ezt ívelt formában szükséges elkészíteni.


Használhatunk speciális, gyorsan száradó festékeket is, viszont itt kompromisszumot kell kötnünk, mert a legtöbb ilyen tinta nem alkalmas automata bélyegzőkbe.

 

Nagyméretű ipari bélyegzők és bélyegzőpárnák, csak rendelésre.


 


A mi feladatunk, hogy segítsünk Önnek, itt kérjen ajánlatot: office@betumix.hu

A kosár tartalma:

Jelenleg nincs termék az Ön kosarában.

ISO minősítéseink

MSZ ISO/IEC 27001:2014

MSZ EN ISO 14001:2005

MSZ EN ISO 9001:2009