Magunkról

Bélyegzőkészítés azonnal Budapesten - vidékre 24 órán belül munkanapon.

 

Online bélyegző webáruházunk kitűnő megoldás a korszerű bélyegzőrendelés minden igényének kielégítésére.

Gyors és kényelmes.

A nap 24 órájában bárhonnan elérhető.

Ön szerkesztheti meg saját bélyegzőjét pár perc alatt.A megrendelés leadása előtt láthatja a kiválasztott bélyegző 1:1 méretarányos lenyomatát.

Megrendelt bélyegzője kis híján „gőzölögve” fog Önhöz érkezni, leginkább a közvetlen, akár pár órás szállítási határidő garantálása miatt.

Lézergravírozó berendezéseink és munkamódszereink lehetővé teszik, hogy a Budapest területén kívüli vevői megrendeléseket is még aznap elkészítsük.

Budapest területén, munkanapokon 3 órán (180 perc) belül garantáltan kiszállítjuk a raktáron lévő bélyegzőinket.

Regisztráció nélkül is vásárolhat. Regisztráció esetén megőrzi a program a korábbi lenyomatait.


A továbbiakban röviden összefoglaljuk internetes programunkra vonatkozó legfontosabb információinkat és használatával kapcsolatos tudnivalókat.


Webáruházunkban feltüntetett menüpontjaink gyors és egyértelmű segítséget nyújtanak az első tájékozódás alkalmával. Tartalmazza a legkeresettebb COLOP bélyegzők skáláját és pontos leírását. A termékek a könnyebb keresés érdekében termékkategóriákba vannak rendezve. Az áruházban üzletfeleink maguk tervezhetik meg a szöveglemezt és rendelhetik meg bélyegzőházzal együtt. Csak szöveglemez, bélyegzőgumi is rendelhető a meglévő pecsétjeikhez. Vásárlóink a kiválasztott és megvásárolni kívánt árukat egy kosárba gyűjthetik. A regisztrált vásárlók adataival a rendszer automatikusan kitölti a megrendelőlapot, de igény szerint ezek módosíthatók, vagy változtatás nélkül elfogadhatók. A feladott megrendeléseket a rendszer elektronikus levélben elküldi a kereskedelem vagy a gyártás felé és archiválja. A levél tartalmazza a vevői megrendelést, és a vevő által megszerkesztett szöveglemezek képét, további átalakítást nem igénylő, azonnal gyártható formában. A megrendelésekről a rendszer elektronikus levelet küld automatikusan a vevőnek és a Betű-Mix Kft-nek egyaránt.

Rendelés menete

Új partnereinknek

 • lépjen be áruházunk „Termékek” menüpontjába
 • válassza ki a kívánt bélyegző típusát
 • az adott készítmény leírásánál megtalálja a rendelési opciókat (bélyegzőrendelés szöveglemezzel vagy anélkül)
 • attól függ mit választott, a következő mezőben megszerkesztheti szöveglemezét. Grafika feltöltése is lehetséges a következő formátumokban: JPG, BMP, TIFF. Minimális felbontási minőség 300 DPI (kisebb felbontású képből rossz lenyomat lesz)
 • a szöveglemez megszerkesztése (melynek méretarányos lenyomata még a megrendelés előtt megtekinthető) és elfogadása után kiválaszthatja bélyegzőházának színét is
 • a megadott paraméterek után már csak az elfogadás szükséges, melyre szintén rákérdez a rendszer
 • utolsó lépésként csupán a megrendelt árucikket kosarába kell helyeznie
 • ezek után tudja elküldeni hivatalos megrendelését cégünk számára a „Rendelés” opció megnyomásával
 • miután rákattintott a „Rendelés” gombra egyből megjelenik információs lapunk, melynek kitöltése kötelező
 • majd rendszerünk rákérdez a Vásárlási Feltételek elfogadására, melyet a főoldalon található menüpontban érhet el. Felhívjuk figyelmét a dokumentum elolvasására
 • rendelése elküldése után pár percen belül visszaigazolást kap az információs lapon megjelölt e-mail címre
 • hivatalos megrendelése visszaigazolása után, pedig az általunk megadott határidőre (információ a Vásárlási feltételek menüpont alatt), már szállítjuk is bélyegzőjét

Regisztrált partnereinknek

 • az áruház menüpontjai alatt megtalálja a „Vevő” és „Jelszó” mezőket. Neve és jelszava megadása után a rendszer automatikusan belépteti saját, privát mappájába,  ahonnan egyből intézheti megrendeléseit, illetve visszanézheti korábbi anyagait
 • a rendelés menete ugyanúgy zajlik, mint a nem regisztrált – új vevőknél

Reméljük, hogy minden meglévő, illetve új partnerünknek ezúton is segítséget tudunk nyújtani további munkájuk eredményességéhez!

Cégünkről

A Betű-Mix Kft. 1997-ben kezdte meg tevékenységét bélyegzőkészítésre és forgalmazásra specializálódva. A megalapítás után magánerőből történő befektetésekkel folyamatosan fejlesztettük gyártókapacitásunkat. A nyereség intenzív visszaforgatásával magas színvonalú lézergravírozó gépet, járműparkot és európai színvonalú – bélyegzőgyártásához nélkülözhetetlen – berendezéseket sikerült vásárolnunk. Technológiánk alkalmas lett minden hazai forgalomban lévő bélyegző gyártására többféle anyagból is (elektromos, fém, fa, műanyag és önfestékező bélyegzők).

Tevékenységünket kiegészítettük névjegykártya készítéssel, digitális nyomdai előállítással.

Bélyegzőkínálatunkat Európa egyik vezető osztrák bélyegzőgyártója, a COLOP széles termékpalettája szolgáltatja (dátum, zsebbélyegzők, bélyegzős tollak, körbélyegzők, dombornyomó, orvosi pecsét stb.). A Reiner márkák is jelen vannak áruházunkban!  Cégünknél egyedi bélyegzők készítése is megoldott.

Küldetésünk

A minőség, gyorsaság és a bizalom megvalósítása - minőségi szolgáltatásokat és termékeket biztosítani, gyorsan és kedvező áron! Célunk, hogy sokrétű szolgáltatásunkkal és szakértelmünkkel minél több gondot vegyünk le az Ön válláról – így segítve, könnyebbé és hatékonyabbá téve az Ön munkáját.

Cégünk erősségéhez a jól képzett 13 főből álló szakmai csapat és ügyfeleink iránt tanúsított rugalmasságunk is hozzájárul.


Köszönjük szíves figyelmét és várjuk megtisztelő megrendeléseit!

 

Üdvözlettel:

A Betű-Mix Kft. csapata

 

Tárhelyszolgáltató:

Service provider:

COLOP Stempelerzeugung Skopek Gesellschaft m.b.H. & Co. KG‎

Dr-Arming-Straße 5

4600 Wels

Austria

Tel: (+43) 7242 66104

E-mail: help*kukac*colopesolutions.com

 

A webáruház teljes szöveg- és képanyaga szerzői joggal védett!
Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.